Огляд праски VITEK VT-1229

vt-1229

Технічні характеристики

Відгуки про праску VITEK VT-1229

Позитивні якості

• Розгладжує з першого разу, не треба водити туди-сюди.
  • Вертикальне відпарювання реально працює. Сам не очікував, але сорочки можна просто на вішалці гладити
  • Є автовідключення. Проїрав - працює

Недоліки

• Ковзає трохи гірше ніж наш колишній Тефаль, але якщо врахувати що Тефаль ніхрена не розгладжував з першого разу, то на це можна заплющити очі

Коментар Гладити ніколи не вмів, бо мужик. З цим все легко дається, купив тому що продавець розхвалив підошву і функціонал, думав що мені по вухах їздять, але виявилася і справді гарна, як я зрозумів добре розгладжує завдяки тому, що підошва рівномірно розігрівається, і тому, що регулювання електронне. Загалом я задоволений, тим більше стоїть на порядок мого старого Тефаля, а за якістю прасування цей Вітек реально кращий! Ринкова економіка єптьAnonim, 2012-08-13Оцінка 5

Позитивні якості

• Гарний, добрі матеріали корпусу, підошви. Достатньо великий резервуар для води. Автоматичне вимкнення і у вертикальному та горизонтальному положенні.

Недоліки

• Поки що не виявив. Заливаю тільки дистильовану воду, ніяких засмічень, ознак накимі та коричневих гидотів немає!

Коментар Купував перед новим роком. Гладжу себе сам, дружині не довіряю, т.к. вибагливий у випрасуванні сорочок, навколопахвових кіл. Дуже задоволений. Із самого початку купив за 90 рублів сулію дистилювання на 5 літів в автомагазині. Дружина її відтягла на кухню (п'ємо воду зі схожих пляшок) і пустила на чай. Знову купив сулію. За місяць щоденного прасуванняпари штанів та сорочок вода у пляшці майже закінчилася. У носику, куди заливається вода, є циліндричний картридж із якимось фільтром - викинув його, т.к. ллю тільки дистильовану воду і він заважає швидкій затоці. Сподобалося регулювання нагрівання підошви. Пульверизатор води на передній частині бризкає воду прямо на п'ятачок перед носиком, цілком зручно. Сподобалося, що при мінімальній температурі на одному кружечку при прасуванні штанів і суконь із синтетики - надходить регульована кількість пари, прасування синтеки та вовни проходить у моменті. При прасуванні бавовни (в основному сорочки) включаю температуру на три кульки і максимальна пара - гладить чудово. Психологічного дискомфорту від напису Vitek на корпусі не відчуваю :)igor-shmakov, 2013-02-27Оцінка 5

Позитивні якості

• Потужний струмінь пари
  • Добре ковзає
  • Швидко нагрівається

Недоліки

• Іноді тече вода через підошву

Коментар Вибирала праску посильніше, т.к. приходити щодня гладити чоловікові сорочки на роботу, відповідно необхідно було, що процес протікав швидко та якісно. Продавець-консультант порадив саме його. І новинка, і чудова підошва, і найдешевший за такої потужності пара. консультант не підвів. Все відмінно. Кілька днів тому приїжджала родичка, офігела від його потужності, хоча сама любителька гарної побутової техніки. Воду заливаю із фільтра. Іноді чомусь витікає вода через підошву, але, швидше за все, це відбувається через те, що праска ще не встигає нагрітися на 100% і коштує максимальна подача пари.Анонім, 2013-05-18Оцінка 5

Позитивні якості

• Вистачило менше ніж на рік.

Недоліки

• Змінюю відгук,майже через рік експлуатації з п'яти зірок на одну.
  • Суть проста – вода тече з усіх отворів. Навіть коли праска просто стоїть, то під нею місце на дошці для прасування намокає. Реально може просто убити при черговому прасуванні - рука постійно мокра і напруга поряд 220В, небезпечно з цим жартувати.
  • Ще щось сталося з покриттям, бо якось почав залипати на тканинах при прасуванні. Брудниться покриття незрозуміло від чого, через це і деякі речі мені занапастив. Відчищається потім його підошва легко, але речі через це потрібно перепрати.
  • Експлуатую його абсолютно без великих навантажень, але заслабкий він опинився на перевірку часом. Навіть на рік забракло, перехвалив.

Коментар

Буренін Микола, 2014-04-13Оцінка 1

Позитивні якості

Недоліки

• Функціональна непридатність

Коментар Купив цю річ не прочитавши відгуки. Все б нічого, але цим пристроєм неможливо гладити. Він просто не ковзає поверхнею. Як наждачка. Не розумію як таке диво можливо. Купувати не можна!Чінаков Володимир, 2014-09-22Оцінка 1

Позитивні якості

• Дуже потужний, миттєво нагрівається! Великий резервуар для води 400 мл і величезна кількість пари - більшої за цю ціну ви не знайдете. На максимумі кімната стає схожою на парну)))
  • У комплекті йде ємність для наливання води

Недоліки

• Режим подачі пари за паспортом працює лише на максимальній температурі 3+. А на двійці немає, дізнатися до покупки це не вийшло у відгуках ніхто не писав і в параметрах теж цього немає. Вирішується встановленням пари на половину і не зверненням уваги на краплі, що з'являються іноді. Схожесистема захисту від крапель досить примітивна.

Коментар Хороша праска за свою ціну (дісталася по акції за 800 рублів). Оцінити якість ковзання, рівномірність прогріву підошви, наявність фільтра, та інші рюшки не можу – я хлопець і мені просто треба гладити =). Жаль не дає пар на низьких температурах як інші праски, але в іншому він хороший.Трофімов Олександр, 2013-10-12Оцінка 4