Намети QUECHUA Намет T4

Суперський намет! Чудово замінить будинок на все літо!
Здрастуйте, хочеться побажати всім доброго дня та приємних вихідних! Сьогодні, під кінець літа я, нарешті, дозріла для відгуку про наш намет, який дуже допоміг нам відпочити з комфортом на природі.
На море цього року не поїхали через купівлю нової квартири і відповідно нового кредиту, а душа сильно вимагала відпочинку, тому вирішено було їхати у вихідні на найближчу водойму, тим більше дуже любимо ще з дитинства відпочивати "дикунами". Але старі брезентові намети вже в наш сучасний світ не вписуються, тому купили вДекалтоні цю класну модель за4500р. яка нам усім трьом одразу дуже сподобалася.
За літо виїжджали кілька разів на Дон, тому намет пройшов усі випробування, і я з чистою совістю можу про нього розповісти, може комусь стане в нагоді наступного року.
Намет складено в містку, міцну сумку, що дуже зручно при її перенесенні та зберіганні. Але тільки важить вона приблизно 10 кг, для мене сумку переносити важкувато, а ось чоловік легко з цим справляється.
Дуже сподобалося те, що інструкція проілюстрована наочними малюнками зі збирання та пришита до сумки, отже не загубиться.
Складання та розбирання займає всього хвилин 10, правда одна людина це не зробить, мінімум удвох, а краще втрьох.
Зате в зібраному вигляді намет виглядає як повноцінний будинок! Друзі ще жартома питали, скільки там кімнат і чи є санвузол.
Вона складається з 4-х місного намету, куди спокійно вміщується двомісний надувний матрац і залишається місце для одномісного матрацика, ми спали там утрьох, хоча спокійно може ще одна людина там розміститися.
І простороготамбура, в якому може стати на повний зріст навіть висока людина.
У самому наметі є з обох боків зручні кишені, в які можна скласти всю необхідну дрібницю (ключі, гроші і т.п.).
Всі шви, петельки та гачки дуже зроблені дуже якісно, рівно та міцно.
Але для мене все ж таки є один недолік, за який зірку знімати я не буду - це відсутність вентиляційних вікон у самому наметі (на двері намету та даху тамбуру це дуже мало). Наша сім'я дуже теплолюбна, тому для нас це мінусом не є, а ось для деяких людей, які люблять прохолоду, це буде дуже великим недоліком.
Також наш намет успішно пройшов випробування дощем.В одну з поїздок всю ніч йшов дощ, але не тільки намет не намокли, а також у тамбур через причіпне дно вода не потрапила!
Ми від намету у захваті! За допомогою неї, а також інших незамінних речей на природі, про які я розповім пізніше і відпочинок "дикунами" перетворюється на цілком комфортний відпочинок (бракує тільки кухаря і офіціанта).