Запитання до власників штатного ксенону T23
Запитання до власників штатного ксенону T23.
List 26 Бер 2014
Машина європейка ліворульна, рестайл, T23 З заводу у неї був штатний ксенон, який до мене успішно розбили і поставили натомість штатний галоген, причому теж європейський судячи з галки світла. (а також по тому, що фари регулюються крутилкою із салону (під кнопкою блокування скла), якої я в американках не помічав) там поруч ще діод штатного іммобілайзера моргає
Проводку переробили під галоген, не знаю наскільки сильно її змінювали, але виглядає немов там і був галоген. (явного колгоспу біля фар немає)
Суть у тому повертаю машині штатний ксенон, але як його підключити? У штатного ксенону інший конектор, відразу на ближній і дальній Рил за схемами екзиста але окремо конектора не знайшов, тільки вся проводка в зборі за 50 тир Такі так, на ксенон інша по маркуванню проводка )))
Чи може на ньому номерок деталі цього конектора є, щоб замовити?Повідомлення відредагував List: 26 Березня 2014 - 17:46
revenge 26 Бер 2014
List 26 Бер 2014
Підкажи де фари знайшов під штатний ксенон?
тут прямо продавали/ дублювали вконтакте в селікагрупі основний там і знайшовПовідомлення відредагував List: 26 Березень 2014 - 17:41
Kev_In 26 Бер 2014
тут прямо продавали/ дублювали вконтакте в селікагрупі основний там і знайшов
Ті які з японця що?
MAks_kzn 26 Бер 2014
Машина європейка ліворульна, рестайл, T23 З заводу у неї був штатний ксенон, який до мене успішно розбили і поставили натомість штатний галоген, причому теж європейський судячи з галки світла. (а так само з того, що фари регулюються крутилкою із салону(під кнопкою блокування скла), якої я в американках не помічав) там поруч ще діод штатного іммобілайзера моргає
Проводку переробили під галоген, не знаю наскільки сильно її змінювали, але виглядає немов там і був галоген. (явного колгоспу біля фар немає)
Суть у тому повертаю машині штатний ксенон, але як його підключити? У штатного ксенону інший конектор, відразу на ближній і далекий>Такі так, на ксенон інша маркування проводка )))
Чи може на ньому номерок деталі цього конектора є, щоб замовити?
Потрібен партномір роз'єму під ксен фару. Можу пошукати. Я собі переробляв із галогену (було із заводу) на ксен. Так я вів перехідник. З одного боку роз'єми у відповідь (як на лампах) під Н7 і 9005, а з іншого боку роз'єм під ксен фари. Тобто. завжди можна повернути назад.
vill 26 Бер 2014
List 26 Бер 2014
Ті які з японця що?
З чого ти взяв, що в тебе штатний ксенон був?
З вини моєї машини екзист і тп видає тільки ксенонові фари без варіантів однозначно.
Якщо стоїть коректор у салоні, то галоген і був у тебе. Подивися якщо проводка не колгоспна до коректора йде, значить так воно і є.
Я так зрозумів коректор із салону підключений в галогеновій фарі роз'єм потрійний такий, і такий самий я бачу на ксеноновій фарі (позначений червоним. Навіть якщо й приколхозили - питання як ксен тепер підключити
Потрібен партномір роз'єму під ксен фару. Можу пошукати.
Так так такПовідомлення відредагував List: 26 Березня 2014 - 22:35
MAks_kzn26 Бер 2014
Так так так
ок, гляну завтра.
List 26 Бер 2014
ок, гляну завтра.
Ось та деталь потрібна, яка приєднується до роз'єму, що пальцем показаний
Я собі переробляв із галогену (було із заводу) на ксен. Так я вів перехідник. З одного боку роз'єми у відповідь (як на лампах) під Н7 і 9005, а з іншого боку роз'єм під ксен фари. Тобто. завжди можна повернути назад.
Теж перехідник мабуть зроблю. Всі необхідні партнамбери напиши якщо можна ну найголовніше ксеноновийПовідомлення відредагував List: 26 Березень 2014 - 22:24
MAks_kzn 27 Бер 2014
Ось та деталь потрібна, яка приєднується до роз'єму, що пальцем показаний
Теж перехідник мабуть зроблю. Всі необхідні партнамбери напиши якщо можна ну найголовніше ксеноновий
отже. Конектор фари 90980-10869, у субари під цим же номером такий же роз'єм
Обтиснуті дроти для цього роз'єму брав із коси непотрібної, там таких пінів море. У відповідь не обжаті конектори H7 і 9005 брав на ебеї. Хоча в Раші траплялися й обжаті, але я хотів без стиків зайвих проводів.
List 27 Бер 2014
отже. Конектор фари 90980-10869, у субари під цим же номером такий же роз'єм
Обтиснуті дроти для цього роз'єму брав із коси непотрібної, там таких пінів море. У відповідь не обжаті конектори H7 і 9005 брав на ебеї. Хоча в Раші траплялися й обжаті, але я хотів без стиків зайвих проводів.
Спасибі! Ще б у відповідь конектори під H7 і далекий (в які я встромив би ті що зараз) номерами хоч якісь, щоб замовити. А то для ібе карта оплати прострочилася, чекати довго звідти.Повідомлення відредагував List: 27 Березня 2014 - 11:00
Дякую! Ще б у відповідь конекторипід H7 і далекий (в які я встромив би ті що зараз) номерами будь-які, щоб замовити.
а ці фішки у відповідь думаю треба шукати у тих, хто продає ксенон. Вхідний провід для блоку розпалювання тобі ідіально повинен підійти)
List 27 Бер 2014
а ці фішки у відповідь думаю треба шукати у тих, хто продає ксенон. Вхідний провід для блоку розпалювання тобі ідеально повинен підійти)
І справді логічно Дякую Скористаюсь якщо просто конекторів не знайду, так що якщо номерки хтось підкаже буду радий.Повідомлення відредагував List: 27 Березня 2014 - 11:32
MAks_kzn 27 Бер 2014
Спасибі! Ще б у відповідь конектори під H7 і далекий (в які я встромив би ті що зараз) номерами будь-які, щоб замовити. А то для ібе карта оплати прострочилася, чекати довго звідти.
Такі як на проводці знаходжу, а у відповідь щось немає. Порийте каталог роз'ємів flosser, вони замовляються через екзист
List 31 Бер 2014
Підкажи ще якийсь цоколь на дальньому у цих фар? Щось нагуглити не подужав. Поворотники/габарити як у сток галогену?