Опис кавомолки VITEK VT-1548

кавомолки

Технічні характеристики

Технічні характеристикиСистема помелуПотужністьМісткістьРегулювання ступеня помелуОсобливостіКонструкціяРозміри (ШхВхГ)
жорна
100 Вт
125 г
є
ємність для меленої кави
14.5 x 22 x 9.5 см

Відгуки про кавомолку VITEK VT-1548

Позитивні якості

Недоліки

Коментар Мелет кави для еспресо кавоварки. На 7-8 помел підходить. Фракція помелу однорідна, фільтр у ріжку не забиває, еспресо виходить чудового смаку. Зроблено якісно, ​​все добре підігнано, нічого не гримить, працює не голосно. Я вважаю, кавомолка гідна, своїх грошей варте точно.Пупов Жека, 2013-11-21Оцінка 5

Позитивні якості

• 1. недорога,
  • 2. проста,
  • 3. дурностійка
  • 4. жорна - рівномірність помелу без перемішування
  • 5. швидкість помелу

Недоліки

• 1. для еспресо кавоварки треба модернізувати бо надто великий помел
  • 2. незручно висипати мелену каву

Коментар для френч-пресу або гейзерної кавоварки підійде, для еспресо ріжкової кавоварки треба зменшити ступінь помелу: витягнути верхній жорновий ніж, відкрутити шурупи, підкласти під нього прокладку (я використав пластикове кільце вирізане ), прикрутити та встановити все назад.Шевченко Євген, 2015-03-12Оцінка 4

Позитивні якості

• Компактний, красивий зовнішній вигляд, тихий.

Недоліки

• довелося трохи модернізувати. Привиймання контейнера трохи прокидається кавою.

Коментар Після купівлі еспресо кавоварки задумався про купівлю кавомолки з жорнами тому що звичайна роторна з радянських часів мене не влаштовувала(шуміла як трактор, робила неоднорідний помел), а мелений який продають у магазинах (Занадто великий, як пишуть в інтернеті спеціально роблять універсальний помел). Кавомолку вибирав із кількох фірм які були в магазині - DELONGHI KG 79, VITEK VT-1548, KRUPS GVX 242. Що можу сказати-при порівнянні параметрів все було однаково. Потужність + - 10ват. Об'єм взагалі для будинку неважливий, багато ковзання кави за раз ні до чого. Жорнова зроблені з того самого матеріалу, навіть зубчики і розміри однакові. Залишається зовнішній вигляд та ціна. Взагалі, судячи з матеріалу та кріпильних елементів, склалося враження, що всі вони виготовлялися на тому самому заводі. При першому використанні для перевірки помелу викрутив регулятор на найдрібніший, виявилося, що кавомолка зробила помел трохи більший за середній. Тут же зробив модернізацію, як описувалося в DELONGHI KG 79, зробив кільце з контейнера від салатів і поставив під верхню жорен. Наразі кавомолка мелить на 6 режимі відмінну однорідну масу для еспресо. В принципі кавомолка відмінна, принаймні краще за роторну подивимося на скільки її вистачить.Настін Владислав, 2014-03-10Оцінка 5

Позитивні якості

• гарний дизайн, компактність, якість помелу та ціна!

Недоліки

Коментар Була проблема з нестандартним пакетом дуже великих зерен кави - довелося зробити суміш - все перемололасяСевастьянов Михайло, 2013-11-24Оцінка 5

Позитивні якості

• Зручна, компактна, рівний помел, ціна.

Недоліки

• Якість пластику кришки кавомолки.

Коментар Цю кавомолку вважаю дуже гарною з недорогих. Дуже подобається те, що можна регулювати рівень помелу. Після кількох днів використання зупинилася на певному собі ступені помелу і вже більше нічого не змінюю. Засипаю зерна та натискаю тільки пуск. Є регулятор кількості чашок, від нього залежить тривалість помелу, проте, у кожного власний критерій міцності кави, тому кількість чашок тут визначається умовно. З недоліків тільки те, що в перший же день використання пішли тріщини по кришці. Але вони не наскрізні.Анонім, 2014-02-01Оцінка 4

Позитивні якості

• Виробник та продавець дають можливість допомогти їм грошима. Вдячний за надану нагоду, оскільки є меценатом. Ну і ще один плюс - тиха якщо молоть цілісні зерна кави.

Недоліки

• Не призначена ні для помелу кави, ні чогось ще. Єдине застосування – дроблення зерен пшениці тощо. для отримання борошна надгрубого млива.
  • УВАГА! Користувач із прихованими даними після кожного відгуку змінює і свій, щоб його хвалебний відгук був завжди в топі. Ідентифікувати користувача можна за фразою: Що хочу сказати-брехня!

Коментар Купився на захоплений відгук мадам, нібито дана кавомолка меле дрібно. Хочу сказати, що це запровадження покупців в обман. Причому не іншим покупцем, а дистриб'ютором: після покупки подивився відгуки по інших товарах цієї марки і побачив, що коли рейтинг їх товарів падає, підключають манагерів для відсилання відгуків з метою підняттярейтингу.

Цей товар не меле, а дробить. Достатньо подивитися на фірмові картинки різних помелів на картонній упаковці: найдрібніший має фракції близько 1-1,5 мм. Всі (наголошую - ВСІ!) жорнові кавомолки даного класу мають дуже малопотужний двигун і кволий корпус. Щоб машинка не затикалася, виробник вимушено залишає 1-1,5 мм зазор між жорнами. Це дозволяє дробити каву і сяк-так інше зерно. Але про помелі треба забути.

Взагалі розумні люди дешеві жорнові машинки для кави не купують (для цього є роторні). А купують такі машинки для подрібнення горіхів, насіння та круп. Виробник навіть виклав на Ютюб ролик, де ця машинка подрібнює рис. Що характерно - подрібнення йде в грубому режимі =) Інакше машинка просто затикається - перевірено мною.

У підсумку: для кави помел дуже грубий; для горіхів, насіння і круп був би прийнятний грубий помел 1-1,5 мм, але машинка в такому режимі ці продукти не бере, затикається. Як результат – надгрубий помел – 3-4мм. Куди його пристосувати, я не зрозумів. Навіть для зернового хліба помел дуже грубий. Єдиний плюс – реально тиха, т.к. обороти двигуна сильно просаджуються під навантаженням і він не так виє, як у роторних. Мій екземпляр взагалі безшумний, т.к. стоїть тепер на полиці без діла =)